Egyre nagyobb kihívássá válik egészségünk megőrzése.
Korunk népbetegségei lehetnek jellemzően a cukorbetegség, reflux, magas vérnyomás, daganatos megbetegedések, fáradékonyság, szívbetegségek.
Az elkerülésükhöz tisztában kell lenni az okokkal.
Szennyeződés az élelmiszerben
Már az orvosok és tanulmányok is egyre többet hivatkoznak, hogy a földben, a vízben, a levegőben egyre nagyobb a szennyeződés. Ez a szennyeződés egyre növekszik, a körforgás által egyre több területet érint. A termőföldekbe könnyedén kerülhetnek mesterséges anyagok, vegyszerek, kémiai úton előállított vegyületek.
Függetlenül a szabályozásoktól az élelmiszermérgek kismértékben történő fogyasztása ma már elkerülhetetlen. (FDA) (1)
Fogyóban a tápanyag
A szennyeződés közvetlen velejárója, hogy a gyümölcsök, zöldségek és az élelmiszerek tápanyag szintje csökken a korábbiakéhoz képest. Azok a természetes források, amikből a testünk táplálkozik, amiből a napi rutinhoz szükséges energiát elő tudná állítani, amivel képes lenne a fertőzések, vírusok, betegségek ellen küzdeni, aminek a segítségével a sejtek meg tudnának újulni.
Hiába étkezünk látszólag egészségesen, szervezetünk lehetséges, hogy valójában éhezik. A bevitt, olykor csak minimális tápanyag felszívódását ezek a szennyeződések még meg is gátolhatják. Ez a minőségi éhezés.
Évek alatt a szervezet elfárad
Egyre többet találkozunk azzal a jelenséggel, hogy egészségesnek látszó emberek egyik pillanatról a másikra egészségügyi kihívások elé kerülnek. A fenti okok miatt sajnos az egészség gyakran csak látszólagosan van meg. A tápanyagok hiánya miatt lehetséges, hogy a szervezet nem tud regenerálódni, nem tud védekezni, ráadásul a rengeteg bevitt szennyeződés folyamatosan károsíthatják a szervezetünket, ami végül megbetegedhet.
Ezeket az anyagokat már szinte naponta visszük be szervezetünkbe, szinte elkerülhetetlen módon. (FDA) (1)
A hagyományos étkezéssel egészségünk megőrzését nehéz 100%-ig biztosítani.
A valódi lehetőség a természetben is megtalálható
Mi magunk is szerettünk volna olyan megoldást találni az egészségünk valós megőrzésére. Így fedeztük fel a világ azon részét, ahol a népesség egészségügyi állapota jelentősen meghaladja a világ más országaiban élő emberek állapotát.
Japán. Ahol a jelentősen magasabb az emberek várható élettartama. Ahol jelentősen kevesebb népbetegség nehezíti az emberek életét. Ahol a legmagasabb óraszámban, a legmagasabb követelmények mellett képesek alacsony megbetegedés mellett dolgozni az emberek.
Táplálják és méregtelenítik szervezetüket
A nyugati társadalmak tagjai számára is egy kiváló szokásává válhatna az alga fogyasztása, ami egy egészségesebb életvitelhez vezethetne.
Az algák néhány típusát – mint például az Arthrospira platensist – a világ legösszetettebb tápanyagforrásaként tartják számon. Nem csak, hogy tartalmaz szinte minden szükséges tápanyagot, ami ahhoz szükséges, hogy elegendő energiát biztosítson a szervezetnek, amivel az képes lehet védekezni különböző betegségekkel, fertőzésekkel, a megterhelő életmód hatásaival szemben, hanem a lehető legmagasabb szinten képes méregteleníteni is. Ennek köszönhetően a tápanyagok jóval nagyobb mértékben képesek felszívódni, a méreganyagok pedig nem tudják károsítani a szervezetet.
Saját tapasztalatunk vezetett a szolgálathoz
Több, mint 10 éve fogyasztunk mi magunk és családunk tagjai is algát. Az első években tapasztalt hatások megváltoztatták az életünket. Családjainkban a megbetegedések száma nagymértékben csökkent. Láttuk, hogy többen képesek voltak hosszú évek óta gyötrő betegségeiktől megszabadulni. Mindennapi energiánk, közérzetünk, kedélyállapotunk rengeteget javult és konstans ezen a szinten is maradt.
Az évek során a segíteni akarás küldetéssé vált. Fontossá vált számunkra, hogy a pénz oltárán az egészség ne kényszerüljön kompromisszumra.
Hisszük, hogy minden embernek alapvető joga egészségesnek lenni.
Az évek alatt rendkívül nagy mennyiségű tapasztalatot szereztünk, szakemberekkel, orvosokkal, algát fogyasztó emberekkel közösen gondolkodtunk, kutatásokat végeztünk, előadásokat tartottunk, tájékoztattunk és segítettünk.
Ennek eredményeképpen 2020-ban saját algakészítményünket is megalkottuk, ami már az első évben óriási sikernek örvendett, és több ezer készítményt értékesítettünk, kiemelkedően jó vásárlói visszajelzések mellett.
Magunknak és a családunknak készítettük. Kompromisszumok nélkül. Ezért tudjuk őszintén, nyugodt szívvel ajánlani Önnek és családjának.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5699236/
https://www.webmd.com/diet/news/20190605/fda-tests-find-toxic-chemicals-in-food
https://www.journals.elsevier.com/food-and-chemical-toxicology
https://www.healthline.com/nutrition/7-food-toxins-that-are-concerning#TOC_TITLE_HDR_3
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3153292/
https://www.psr.org/wp-content/uploads/2018/05/toxic-chemicals-in-our-food-system.pdf
https://www.mindbodygreen.com/0-9694/13-dangerous-toxins-to-avoid-in-your-food.html
https://www.fda.gov/food/chemicals-metals-pesticides-food
https://colepaintherapygroup.com/reduce-your-exposure-to-synthetic-chemicals-in-foods
https://www.betterhealth.vic.gov.au/health/healthyliving/food-pesticides-and-other-chemicals